Hakuna Matata

2013-01-12
23:53:12

Återhämtning /S
Jag är så trött nu för tiden och jag vet inte vad det beror på, om det är graviditeten som gör det, några intensiva månader på hemmaplan med huset eller jobbet som är intensivt både vad gäller barngrupp och saker runt omkring som gör att man känner en ständig stress och press. Igår hade vi i alla fall sedan tidigare bokat in bilbesiktning och biobesök och restaurangbesök med svärisarna - något jag inte alls kände för när det väl kom till kritan då jag kände mig tömd på energi.
 
Om vi börjar med bilbesiktningen så gick den inget vidare, tydligen har jag ett hål på avgassystemet och fick därmed en månad på mig att åtgärda problemet innan den måste ombesiktigas. Jag var måttligt road då jag vet att ett nytt avgassystem handlar om flera tusenlappar, på en bil som är värd max 25 000kr och som vi inte vill behålla särskilt länge till med tanke på Liten i magen. Med andra ord känns det jäkligt surt! Men så är det att vara bilägare och jag kanske inte ska klaga alltför mycket då det här är första problemet jag egentligen fått på bilen sedan jag köpte den våren -09.
 
Efter besiktningen kastade vi oss ner mot stan för att möta upp svärisarna och se filmen Mammas pojkar som jag hade ganska höga förväntningar på men jag måste säga att jag blev väldigt besviken! Visst hade den sina stunder men jag tyckte nog att storyn var lite fattig, dialekten blev inte bara rolig utan nästan mer löjlig - det kändes lite som att man levde lite på rollistan helt enkelt... Vi följde upp biobesöket med middag på mysiga thairestaurangen Tom Yam där jag äntligen fick äta underbar thaimat, något jag längtat efter massor!!! Det stillade inte mitt sug utan ökade snarare på det då jag mer än gärna går dit snart igen - så himla gott!!! Väl hemma, redan vid 22.30 var vi helt slut och bestämde oss faktiskt för att lyssna på kroppen och bara gå och lägga sig, och jag tror vi båda somnade i stort sett samma stund som vi lade huvudet på kudden.
 
Tyvärr betyder det inte att jag vaknade upp utvilad då jag känt mig trött hela dagen med ett lätt dunkande huvud.  Trots det begav jag mig ner på stan för presentjakt  där jag lyckades hitta en present till åtminstone en av de två personer jag letade åt. Innan jag åkte hem blev det sväng till bergvik med T där vi äntligen hittade en liten present som han fick ta med sig på 25 års kalaset vi var bjudna på ikväll. Själv bestämde jag mig i sista stund för att stanna hemma då jag trots 1,5h sömn under eftermiddagen fortfarande inte kände mig pigg i huvudet - och tanken på att trängas i en lägenhet med 23 andra personer som partajar och laddar för utgång, och vara social och igång - tja, den lockade väl inte alls! Så istället fick det bli en kväll på hemmaplan. Helt själv blev jag dock inte då mamma och pappa ringde och frågade om de fick komma och hämta Pepsi för en promenad och övernattning, så de kom och blev kvar någon timma innan de tog med lilla farbrorn och promenerade hemåt. Känns tomt att vara helt ensam utan ens min lilla pälsboll men samtidigt lite skönt... Imorgon väntar kalas hemma hos syster som fyllt år under veckan, och vi ska även försöka ta ett beslut gällande gravidförsäkring här hemma då det börjar bli hög tid för det!
 
Nu ska jag försöka hälla i mig lite mer vatten då jag tror att det kan var vätskebrist som är boven i dagens drama gällande dunkande huvud, sedan väntar sängen där jag ska börja läsa sista delen i serien om Christian Grey som jag lånat av syster yster...
 
Får väl se vad det är jag får hem inatt, fick precis ett mms av en kompis på en T som såg väldigt glad ut ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: