Hakuna Matata

2013-02-03
18:10:02

Vilja för mycket på en och samma gång /S
Då var ännu en helg förbi, en hett efterlängtad sådan vilket nästan gjorde helgen lite jobbig då både jag och T hela helgen nästan har känt en stress och press över att verkligen hitta på saker och göra något bra av den! Konstigt hur det kan bli... för den pressen blev så stor att vi nästan inte lyckades komma på något alls!
 
Fredagen blev i alla fall väldigt lugn, med en pizzabeställning - precis vad jag längtade efter och en perfekt inledning på helgen. På lördagen började den där stressen infinna sig men det slutade med att det blev en promenad med Ts familj ute på Arnön på Segerstad där vi pausade med lite fika för att nyttja den soliga dagen på bästa sätt - tyvärr hade vi bara sol på vägen dit, och på vägen hem! Hela stunden vi var där, var solen gömd bakom molnen irriterande nog. Framåt sen eftermiddag bestämde vi oss för att åka till Sunne för att spendera natten hos min mormor efter att T blivit inbjudan till en förmiddag med långfärdsskridskor med start tidigt på söndagen. Väl framme bjöds det på en buffé med sallader, fisk och kyckling och det följdes av en spelkväll - så i slutändan blev det en riktigt mysig kväll trots att vi inte planerat så mycket.
 
Direkt efter frukost åkte pappa och T iväg mot sjön Fryken för att möta upp en massa andra skridskoåkare medan jag stannade hos mormor och myste. Det blev en liten promenad, mysa i solen och lite bokläsning under den nervösa väntan tills de äntligen återvände under eftermiddagen! Jag är jätteglad för att T har hittat något han tycker är så roligt men jag som själv tycker att vinterisar är bland det obehagligaste som finns kan inte låta bli att spela upp en massa skräckscenarion i huvudet medans han åker... Men det gick bra och de hade åkt 3,5 mil på kanonis så i slutändan blev det en bra dag och helg även om vi inte lyckades planera något alls egentligen.
 
Nu ska jag hoppa upp på träningscykeln och trampa en liten stund - har verkligen ingen lust alls men idag har jag känt mig lite stel i knät av och till under dagen så det är nog säkrast att trampa åtminstone en liten stund för att få igång blodcirkulationen!
 
Min barnmorska var på mig om mammaträning under senaste mötet men det finns verkligen inget som lockar. Det enda jag verkligen skulle kunna tänka mig vore mamma-vattengympa men det verkar inte finnas i karlstad för "vanligt" folk, bara för de med svår foglossning och då krävs en remiss från läkare för att få gå den :/
Får väl se om jag kan hitta något annat som kan locka lite för jag skulle nog behöva en push då promenaderna som varit min motion förut blir tyngre och tyngre och lockar mindre och mindre tyvärr...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: