Hakuna Matata

2013-02-17
19:17:54

Söndag igen /S
Då var det söndag kväll och ännu en helg har passerat! Helgerna passerar verkligen alltför fort nu på sista tiden och jag känner sällan att jag hunnit samla ny energi för nya veckan, eller hunnit med det jag ville.
 
Den här helgen har det förvisso blivit lite av varje. Igår kom jag ut på en liten promenad som gav mig lite energi då Pepsi gick hyfsat lugnt och knät strulade lite, och medgång i livet var precis var jag behöver för att orka känna mig lite positiv. Där efter blev det en större städrunda här hemma, såååå tråkigt men skönt när det är gjort då det verkligen var välbehövligt! När T väl kom hem blev det en halvt misslyckad runda i butiker med start på IKEA där vi bara lyckades få med oss en enda liten grej från en lång lista, därefter tittade vi lite snabbt på barnkläder då både min och Ts energi började tryta. Vi fick i alla fall med oss en jättesöt body i strl 50, och ett par fina byxor i strl 56. Efter att ha rotat i de ärvda kläderna så har vi hittat några få plagg där i strl 50 så jag tror kanske att vi nöjer oss med det så får vi väl köpa till mer i efterhand om bebisen skulle vara pytteliten. Nu har vi i alla fall ett ombyte vi kan ta med till BB som vi själva valt, något som kändes viktigt. Nu ska vi bara hitta något vi båda tycker är fint i strl 56 också som vi vill ha med oss.
 
Kvällen blev väldigt lugn då T var jättetrött efter att ha agerat flytthjälp, och jag kände av ett väldigt tungt förkylningshuvud, så efter att ha fått i oss mat landade vi här hemma i soffan och tittade på några serieavsnitt innan vi däckade i sängen.
Imorse vaknade jag irriterande nog återigen tidigt, jag ville dock inte störa T så jag klev upp ganska så snart och tog en lång dusch innan vi satte oss och åt frukost tillsammans i lugn och ro.
 
Det blev sedan lite bullfika hos mamma och pappa innan vi åkte vidare och tittade på tapeter då jag var så glad över att ha hittat en tapet på nätet som jag trodde vi ville ha - men ack så fel jag hade!! Vi lyckades hitta tapeten i en tapetbok men den var gräsligt ful, en riktigt skrikig och nästan giftig grön nyans!! Irriterande nog verkar det vara väldigt svårt att hitta det vi vill ha så nu gäller det nog att börja tänka om. Vi vill fortfarande gärna ha grönt och med mönster - MEN det ska vara liiiiite mönster, bara så att det händer något och ger väggen liv, utan att ta över rummet så att man kan ta in mycket färg och mönster på annat (som det gärna blir i barnrum med gardiner, leksaker och mattor). Min nya tanke är att försöka hitta en enfärgad grön tapet i en fin nyans, eller i värsta fall en färg att måla med för att sedan leta upp någon snygg väggdekor istället. Eftersom det är husets minsta rum så räknar vi med att det bara kommer bli barnrum de första åren, sen kanske man vill ta något av de större rummen och göra kontor eller gästrum av det här rummet så därför vill vi inte ha en barnslig tapet så vi tvingas tapetsera om igen då....
 
Under eftermiddagen har vi haft fikabesök i form av J&F, så härligt att se dem igen efter nästan 2 månader! Men samtidigt vill inte den här jäkla förkylningen ge med sig så jag känner mig riktigt trött och sliten efter dagens aktiviteter. Imorgon blir det i alla fall jobb igen - känns det jättejobbigt så får jag väl gå hem lite tidigare imorgon och vara hemma någon dag men jag vill i alla fall testa...
 
Hoppas ni har haft en fin helg!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: