Hakuna Matata

2013-02-26
16:08:23

Ljus, smärta och läsmys /S
Ännu en dag med sol!

Det är först när solen och ljuset är tillbaka som jag verkligen inser hur mycket det påverkar mig!
Idag slutade jag tidigt. Det blev en sväng förbi Bergvik för att handla lite inför middagen och väl där såg jag att stans nya inredningsbutik Chilli hade öppnat. Jag var inget stort fan av den butiken när vi bodde i Linköping men den här butiken var faktiskt riktigt stor. Det kändes väldigt skönt i alla fall att få strosa runt i en ny inredningsbutik, den bästa sortens affär, men tyvärr har Karlstad alldeles för få av dem. Jag väntar fortfarande på att min favorit från Linköping ska öppna upp något här, Nordik. Det blev inget köp men jag hittade en soffa jag gillade så jag ska släpa med T någon dag då vi varit på soffjakt länge utan att hitta något som känts rätt.
 
Trots tidig dag så fick det bli dagens aktivitet, för väl hemma landade jag i soffan då kroppen protesterar lite från igår. Som vanligt får jag ryck där jag tror att jag orkar allt som vanligt, och det sedan straffar mig i slutet på dagen. Igår blev det en rask morgonpromenad med vovven, och jag älgade på med långa kliv - det enda sätt jag vet hur man går raskt på! Den fortsatte med en lång jobbdag med en paus mitt på dagen där jag åkte hem och skottade lite på altanen för att få en snöfri solhörna. Allt var frid och fröjd hela dagen - hem och vilade på soffan och sen resa på sig för att äta middag och DÅ kom det där straffet där man stapplar fram och känner av foglossningen i varje liten rörelse. Idag gjorde det inte ont men jag har fortsatt att stappla fram då jag känt mig riktigt stel i nedre halvan av kroppen. Därmed fick det bli vila idag som sagt. Lite senare ska jag dock hoppa upp på träningscykeln och trampa en liten stund för första gången på läääänge, nu verkar nämligen förkylningen ha släppt skönt nog!
 
Nu ska jag fortsätta läsa vidare i mysiga Hundar, hus och hjärtats längtan innan jag börjar med maten! Det är så skönt att ha hittat en bok som verkligen får mig att längta efter de där lässtunderna, är sällan jag hittar den läslusten nu för tiden...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: