Hakuna Matata

2013-02-15
20:34:37

Hormonbitter /S
Usch, den senaste tiden har jag känt av det där med hormoner och dess påverkan när man är gravid - vissa dagar har jag känt mig så himla ledsen och gråtit utan att ha någon aning om varför, men minsta lilla motgång har framkallat tårar. Visst har jag känt av hormonerna även tidigare men då har det härligt nog mest visat sig genom hysteriska skrattanfall som kommer bubblandes. Jag kan bara minnas att jag blivit riktigt arg på grund av hormonerna en enda gång, och nu sista veckan har jag som sagt känt mig ledsen. Jag vet inte om det är att jag börjar bli lite obekväm med min egen kropp kanske... Jag klagar inte på bebismagen för jag TYCKER den är mysig, men jag börjar känna mig klumpig och stel och andfådd av minsta lilla ansträngning, knän som strular och baciller som tar sig an min kropp - förutom min underbara lilla bebis så börjar min egen kropp kännas som en personlig fiende.
Som pricken över i:et tror jag kanske att jag också börjar känna av foglossning?
Jag har haft en lite lätt molande värk mitt på blygdbenet som främst känns när jag går, eller måste balansera på ett ben (typ ta på/av byxor). Vad jag kunnat läsa mig till genom nätet så verkar det vanligast att det strålar från rygg och ut i ljumskar men vissa verkar också ha samma känningar som mig. På onsdag väntar ett nytt barnmorskebesök så vi får väl se vad hon säger. Det gör absolut inte så ont att jag inte kan hantera det, men det i kombination med mitt strulande knä gör att hundpromenader med en väldigt ivrig vovve som gärna går i högsta tempo, det lockar tyvärr inte alls vilket gör att T får dra ett väldigt tungt lass... igen!
 
Jag vet inte, kanske är det just det här med att förlora kontrollen lite grann som gör mig ledsen, att inte orka och kunna göra det man vill, kunna hjälpa till o.s.v..
 
Nu är det i alla fall helg och det kommer bli en lugn sådan för att göra det bästa möjliga försöket till att kurera förkylningen som envist biter sig kvar. På söndag blir det fika besök av J&F vilket ska bli superroligt (om jag nu får ihop lite energi) då jag börjat längta efter lite tid med vännerna...!
 
Ikväll blir det pizza och filmen The impossible, hoppas ni får en härlig kväll!!

Kommentar:
#1: Linda

Det blir snart bra, det kan jag faktiskt lova dig :)

2013-02-15 @ 22:23:22
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: