Hakuna Matata

2013-08-11
00:15:37

Regnmys /S
Idag började vi dagen med en promenad tillsammans, det blev ingen jättelång promenad då det började regna lite smått efter en stund.
Till skillnad från de flesta andra människor så måste jag nog erkänna att jag tyckte det var lite skönt när regnet sedan tilltog och åskan mullrade. Efter en sådan här sommar som vi har haft med sol, sol och mera sol så känns de här regndagarna bara mysiga och jag kan äntligen sitta inne med gott samvete! Jag har varit sugen på att pyssla med lite småsaker här hemma, och att åka och gå i affärer men jag får inte riktigt till det när solen står högt på himlen får då bara MÅSTE jag nyttja dagen på ett bra sätt utomhus. Men idag var det en perfekt innedag då regnet öste ner och åskan gick så idag plockade jag ÄNTLIGEN fram fotoalbum, foton och tomma albumblad för att äntligen sätta in de sista framkallade korten där de hör hemma. Vi hjälptes åt att sätta in korten och det var riktigt mysigt att sitta tillsammans vid köksbordet och pyssla med korten medan regnet smattrade och det mullrade av åskan. Extra mysigt blev det så klart av att de kort som återstod att sätta in var från sommaren 2010 och därmed innehöll bilder från vår Pragresa då vi förlovade oss :)
 
Imorgon väntas tydligen ännu mera regn och jag vet redan vad jag ska ägna mig åt då! Det kommer bli att slutföra det jag pysslat med under kvällen medan T är ute med sina kompisar som var i stan, nämligen att skaffa mig ännu mer jobb genom att börja samla ihop nya kort som ska skickas iväg på framkallning. Det är en del att gå igenom då vi som sagt inte framkallat något sedan 2010!
Jag har kommit in i en ny period när jag börjar tycka att systemkameran är lite intressant igen. Jag har ju gjort några halvdana försök till att lära mig att fota även utan helautomatik men det har väl gått sisådär på grund av min brist på tålamod när det kommer till inlärning. Men nu är jag igång igen då jag verkligen vill lära mig att ta fina kort på vår fina Selma. Jag gjorde ett försök härom dagen då jag bunkrade upp i vår säng för att det skulle kunna bli fina kort med fin bakgrund. Några kort blev jättefina men många kort blev också inte alls fina. Jag lyckades i alla fall så pass bra att jag vill göra ett nytt försök igen och testa med lite andra inställningar. Kanske ska jag också passa på att låna lite andra objektiv av svågern bara för att försöka uppehålla intresset lite längre denna gången.
 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen då jag gissar att vår underbara dotter vaknar om en timma eller så för lite nattamat... Sov gott allihop!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: