Hakuna Matata

2013-04-09
16:09:54

tiden....går....sakta.... /S
Tiden går så ofantligt långsamt just nu, jag vill bara få gå hem!
Jag känner av foglossningen mer och mer, och nu känns det som huggsmärtor i framför allt ena ljumsken, det är ändå så pass att det känns hanterbart ännu och det får mig bara att bli än mer tacksam över min fina graviditet som verkligen varit smidig egentligen. Visst har jag gnällt men det är ju verkligen bara över småsaker. Jag lider med de stackarna som har sådana här smärtor genom störrde delen av sin graviditet.
 
Idag kunde jag i alla fall dra en lättnadens suck när jag kunde bocka av mitt sista uppföljningssamtal på förskolan. Under den här månaden har jag hunnit med att ha alla 7 samtal, något jag inte själv räknat med riktigt. Skönt nog har alla samtalen varit bra och det känns tryggt att lämna över höstens kommande samtal till någon annan. Under slutet av förra veckan började jag också att ta hem lite kläder. Kändes lite tveksamt först men å andra sidan så kan jag ju inte stänga någon av mina jackor förutom en som jag lämnade kvar. Med andra ord har jag börjat göra plats för min vikarie som kommer ta över i mitt ställe under de kommande 11 månaderna, och även om det känns trist att lämna barnen under den tiden så känns det ändå bra - dels för det som väntar på hemmaplan men även att få en sådan lång break ifrån jobbet som känts väldigt krävande de senaste månaderna.
 
Imorgon är det dags för något jag sett fram emot, nämligen vår första träff i föräldragruppen. Jag ska väl erkänna att jag är lite nervös - för vad vet jag egentligen inte? Jag hoppas i alla fall att det ska vara en bra grupp där vi kan knyta lite nya kontakter då vi är först ut inom kompisgänget här i Karlstad att skaffa barn, och det vore ju toppen om man kunde klicka med någon man kan umgås med under tiden som föräldraledig så man inte blir helt isolerad ifrån vuxenvärlden under sitt år hemma.
 
I övrigt händer inte mycket... nästa stora grej är väl min födelsedag på fredag. Jag brukar vara taggad inför det men i år är det så mycket annat som tar tankarna ifrån det. Jag brukar ju klaga på att jag har svårt för att önska mig saker, men den här gången har jag VERKLIGEN haft svårt för att komma på något alls till min sambos stora frustration ;)
 
Nu ska jag i alla fall snart hoppa in i bilen för att möta upp sambon på tygaffären där det ska inhandlas tyg till ett babynest, och sedan ska vi åka vidare mot färgbutiken för att köpa hem lite provburkar med gröna nyanser så att vi förhoppningsvis kan göra klart allt vad gäller renovering i Litens blivande rum...! Det ska bli så skönt att få det färdigt, och kul att få börja pyssla med inredningsbiten även om det kommer att eka ganska tomt då Liten ska bo hos oss den första tiden. Men någon hylla ska väl ställas in i och garderoben kan fyllas med kläder :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: