Hakuna Matata

2013-04-29
11:56:32

Måndag /S
Idag är första dagen med regn sedan jag gick hem på min ledighet och det känns faktiskt helt ok. Jag tar det väldigt lugnt och ägnar mig åt att slösurfa på nätet och läsa lite. T jobbar hemifrån idag så det är lite extra mysigt att sitta i ett tyst hus och höra regnet och smattrandet på tangenter ute i köket samtidigt som man själv har gosat ner sig i soffan i vardagsrummet.
 
Helgen som passerat var superbra! Den började med filmkväll hos syrran i fredags med filmen Jack Reacher - kanske inte en film som jag själv hade valt men jag får nog säga att den ändå var ganska bra för sin genre. På lördagen sken solen och vi fick tidigt fikabesök då mamma och pappa kom och fikade innan de kidnappade vår vovve för en promenad i skogen. Det gav T lite tid att fortsätta med trädgårdsjobbet han påbörjat och mig tid för att ägna mig åt min favoritsyssla att se andra jobba och njuta av solen!
 
Efter någon timma kom nästa fikabesök i form av en gammal klasskompis, det blev därmed mer fika och avnjuta solen ännu lite mer. Jag var dock duktig och passade på att tvätta lite så att det kunde hängas ut i solen. På kvällen var det dags för en efterlängtad grillkväll med finaste vännen och bloggkollegan! Det hinner ofta gå lång tid mellan gångerna vi ses nu så att få en kväll till att äta gott och bara sitta och prata var supermysigt! Vi hade med oss två små tidiga födelsedagspresenter till söta lilla J som inte längre är så liten(!!) , i form av Bärgaren och Blixten från filmen Bilar och de verkade uppskattas.
 
Inatt har sömnen varit ganska orolig så jag kommer nog ta det väldigt lugnt resten av dagen och fortsätta mitt slappande förutom en sväng till ett inbokat möte.
 
Ha en skön dag mina vänner!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: