Hakuna Matata

2013-04-04
17:56:14

Dubbel längtan /S
Fy vad jag längtar till 19 april som blir min sista jobbdag! Nu är det tungt, på jobbet och jag märker att jag tar slut direkt så fort det blir lite tuffare som den här veckan varit med en person kort pga sjuk vikarie. Vi har haft tur genom att ha många barn lediga men det krävs ändå lite extra av mig, något jag inte riktigt har att ge. Våren verkar dessutom ha anlänt på riktigt och helt plötsligt börjar det där med kläder att bli lite jobbigt då jag endast har min tjocka vinterjacka just nu som går att stänga - något som blir alldeles för varmt när solen är framme, medans det fortfarande är liiiite för kallt för en att ha en tunnare jacka uppknäppt.
 
Idag när jag klickade runt bland min dagliga runda på lite bloggar fick jag se att den sista gravidbloggen jag läser, nu har förvandlats till en mammablogg och jag blir alldeles varm i kroppen och längtar tills vi själva står där. Det är verkligen en fördel att läsa andra gravidbloggar som ligger bara några veckor före en själv för jag känner att jag blir mer och mer peppad inför min egen förlossningen, och fokus förflyttas mer och mer från själva förlossningen till vad den ska sluta med, att vi ska få möta en människa vi skapat, att få se hur h*n ser ut och hur h*n är!
 
I helgen har jag i alla fall tänkt försöka bocka av de där sista sakerna som återstår att inhandla och att börja packa BB-väskan så att den står redo OM det skulle sätta igång tidigare än väntat...
Vad gäller namn så funderar vi fortfarande - mitt tidigare favoritnamn börjar fastna även hos T, medan jag själv inte känner lika starkt för det som tidigare... det är verkligen inte lätt, och det finns ingen som kan hjälpa oss med det heller då det måste kännas rätt för OSS... Men vi funderar vidare och alla namn i dödsannonserna och firarhörnan läses varje dag i jakten på inspiration ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: