Hakuna Matata

2012-09-14
17:00:08

Underbara helg! /S
Då var det fredag igen, och den är lika välkommen som vanligt!!
Ikväll blir det en sväng hem till syrran med familj efter att hon ringt och bjudit hem oss på mat, och det tackar vi givetvis inte nej till - dels lite trevligt kvällssällskap och också att själva slippa ställa sig i köket när man är trött efter veckan som gått.
 
Imorgon är det dags för Tjurruset som darling ska springa. Just nu visar prognoserna solsken vilket vi hoppas på, dels för att göra löpningen lite behagligare kanske, och för att jag som åskådare och hejaklack ska slippa stå och frysa i regn och blåst. I övrigt är det tunt med helgplaner... Nu när flytten närmar sig försöker vi göra något varje helg som en förberedelse inför flytten. Den här helgen tror jag att det kanske får bli en genomgång av våra garderober för att se vilka kläder som inte längre platsar - ni vet den där stora högen med kläder som kanske inte passar så bra längre men som snart nog gör det...! Nu ska den UT, passar den inte nu så kommer det att dröja tills den gör det, och den dagen de kläderna passar så kommer jag ändå vara sugen på att inhandla nytt! Vi får väl se om det kanske kan packas ner lite böcker också...
 
Svärföräldrarna reste idag till Italien så eventuellt blir det en övernattning i sommarstugan för vår del, det kan vara lite mysigt att få komma dit ut bara vi två. Laga lite god mat, tända i kaminen och bara mysa helt enkelt... men vi får se, är lite sugen på biobesök också då det var länge sedan senast nu...!!
 
Hur som helst, ha en skön helg!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: