Hakuna Matata

2012-09-28
18:24:25

/S
Förra veckan var en tuff jobbvecka med många långa och sena arbetsdagar, så efter helgen laddade jag för en bättre vecka  - men icke! Den här veckan blev istället värre än förra då jag istället för att jobba sena dagar har fått jobba med kollegor som varit hemma och vabbat och som vanligt finns inga vikarier att få!!
Men idag hade jag skönt nog min tidiga fredag vilket var väldigt välbehövligt!
 

När jag ändå slutade tidigt hade jag tagit tillfället i akt att boka tid på hundtrimmet åt vovven. Så medan han blev fin gick jag en runda på stan. Tyvärr var jag inte alls sugen och tröttnade efter bara 30 min men tvingade mig själv att stanna då det inte fanns någon mening med att åka hem innan han skulle hämtas.
Jag lyckades i alla fall få med mig två nya pocketböcker hem som jag hoppas ska vara bra, jag har nämligen saknat läsningen de senaste veckorna men inte haft någon bok jag varit sugen på. Inne på bokaffären fanns E.L James bok Femtio nyanser av honom eller vad den heter, överallt. Jag blev lite sugen då jag hört att man ska fastna totalt men de tog 180 spänn för en POCKET (!!!) blev jag för snål, det får helt enkelt vänta tills den värsta hajpen är över.
 
Idag (och resten av helgen) kommer det bli lugnt. Idag var det min tur att stå för matlagningen. Jag har varit jättesugen på pizza, men då vi pratat på att eventuellt gå ut och äta imorgon så fick jag inte köpa pizza så istället får det bli en hembakad sådan, vilket egentligen oftast blir godare.
 
Någon som har några filmtips kanske inför kvällen??

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: