Hakuna Matata

2012-10-07
15:24:00

Sämsta timingen /S
Vi hade som sagt en perfekt lördag...
 
...men min söndag, njaaaaa!
Vaknade upp pigg men jag hann i stort sett bara komma upp och äta frukost innan all energi rann av mig helt. Efter att ha gått ner till tvättstugan och tillbaka upp, var jag tvungen att lägga mig på sängen att vila för jag var helt slut. Kände mig varm och lite halvt yr, och slemhostan som jag haft under några dagar hade blivit ännu lite jobbigare. Med andra ord känns det som att en rejäl förkylning med kanske en stänk av feber infunnit sig i kroppen.
Att bli sjuk just nu måste vara den absolut sämsta timingen i mitt liv hittils, då det är under den här veckan som vi ska försöka packa ner allt inför flytten, för veckan därefter kommer vi spendera varenda ledig liten minut i huset till att måla tak och väggar i kök(,hall?) och vardagsrum så att allt är klart innan stora flyttlasset går lördag morgon den 20/10!
 
Jag försöker dock ignorera sjukdomskänslan och istället få lite gjort här hemma, för imorgon är det bara en vecka kvar tills vi får vårt hus och vi ska dra igång våra små renoveringsprojekt!!
Idag har vi därför tvättat sofföverdraget och Pepsis bädd och filtar, vi har båda två tagit tag i projektet att rensa garderoben. Precis som vid förra flytten för lite mer än ett år sedan, har jag lyckats fylla en stor sopsäck med kläder som antingen är för små (inse, du kommer inte komma i dem den närmaste tiden!!), urtvättade eller helt enkelt är köp som du inte för ditt liv kan förstå att du gjorde då de sitter allt annat än smickrande! Det känns alltid lite jobbigt att rensa ur kläder man tycker är fina men som inte passar längre, då det känns lite som att ge upp - men samtidigt kan man ju inte ha en halv garderob full med kläder som man hoppas att man ska komma i en dag - den dagen får jag helt enkelt investera i nya kläder!!
 
Nu blir det vila ett par timmar innan vi ska åka upp till syster yster som bjuder på svampsoppa av svamp som min älskling plockade igår under besöket hos mormor. Sen får det bli en tidig kväll då det är min tur att öppna imorgon!
 
Imorgon ska vi förresten åka till vårt hus för en städbesiktning, det blir sista besöket i huset - nästa gång vi kliver in genom dörren kommer bli om en vecka då vi själva får sätta nyckeln i dörren :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: