Hakuna Matata

2012-11-16
16:52:42

Fredag igen! /S
Då var det fredag igen - veckorna rusar verkligen förbi just nu!
 
Idag var det min tur att sluta tidigt på jobbet vilket var väldigt skönt då jag var väldigt trött. Har inte sovit särskilt bra inatt efter att ha fått dåliga nyheter precis innan sängdags igår, något som fick mina tankar att börja snurra - och som vanligt när det börjar snurra runt med tankar i huvudet när man ligger där i mörkret så är det väldigt svårt att bara stänga av och sova...
 
Men nu har jag haft en lugn eftermiddag här hemma med soffmys framför favoritserierna och sedan en promenad med Pepsi. Just nu inväntar jag min fina sambo då vi ska slänga oss iväg och leta födelsedagspresent till hans syster så fort han är hemma. Som vanligt är vi ute i sista stund då vi ska iväg och fira henne om 2 h!!
 
I övrigt händer det ytterst lite, vi har väl fastnat lite i husbubblan och dess renoveringar och kommer inte iväg på så mycket annat. Nästa helg blir det i alla fall namngivningscermoni för en gammal klasskompis lilla dotter, och på kvällen efter det hoppas jag på en date med min fina bloggkollega som jag inte sett till sedan i somras - en pratstund face to face är efterlängtat och ännu bättre blir det om vi lyckas komma iväg på Twilight: Breaking dawn part 2!
 
Kollegan såg den igår och sa att den var jättebra. Själv tänkte jag väl försöka se om de föregående filmerna under veckan så att jag är förberedd OM det blir biobesök till helgen ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: