Hakuna Matata

2012-11-28
20:06:25

En bra dag :) /S
Idag har det varit en bra dag!
 
Jag har bland annat äntligen haft mitt sista utvecklingssamtal för terminen - sååå skönt att ha det avklarat och ännu skönare blir det när samtalet är enbart positivt och man får en massa beröm för verksamheten man är en del av.
 
Dagen fortsatte bra med att barnen lekte helt otroligt bra och vi kunde ställa upp dörren mellan avdelningarna och låta båda barn och vuxna röra sig helt fritt i huset beroende på vem man ville leka med och med vad - något som annars brukar innebära det samma som totalt kaos men det funkade super.
 
Mot slutet av arbetsdagen var det dags för lönesamtal som jag taggat för men som jag i slutändan inte trodde skulle ge något men jag fick faktiskt enligt riktmärket 4,2% vilket innebär nästan en dubbel summa mot vad jag fått de andra gångerna. Det innebär att jag får ett par tusen extra retroaktivt nu i december vilket passar väldigt bra då det ska köpas tapeter denna månaden :)
 
Precis innan jag gick hem fick jag också träffa den personen som troligtvis blir min nya kollega efter jul - och även om man inte kan skapa sig en särskilt stor uppfattning om en människa på bara ett par minuter så kände jag i alla fall att personkemin stämde, vilket är väldigt viktigt!
 
Mitt glada humör beror också på att det idag bara är en vecka kvar till den 5 december som jag gått och väntat på en tid nu... Men mer om det en annan gång!
 
Nu ska jag sjunka ner i soffan och fortsätta läsa boken "Femtio nyanser av honom" som jag fick av finaste vännen. Än så länge tillhör jag inte skaran av människor som älskar boken då jag stör mig så fruktansvärt på mr Grey men jag hoppas på en vändning eller förklaring av hans personlighet för att kanske fatta tycke för boken! Det är ju en "sexbok" men det är svårt att tycka att det är sexigt när man tycker att ena huvudpersonen som ska framstå som en oemotståndlig man, bara verkar vara en dryg player med personlighetsstörningar :p 
Meeeeeen jag hoppas som sagt på en vändning som kan förklara hans beteende - i så fall kanske jag också tillhör skaran som älskar boken när jag väl slår ihop boken!

Kommentar:
#1: Linda

Åhh du får läsa hela serien :P Han blir bara trevligare ;)

2012-11-29 @ 21:22:15
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: