Hakuna Matata

2012-11-22
18:23:30

Dunk....dunk.....dunk.... /S
Imorse var den envisa huvudvärken tillbaka och jag bara kände att jag inte orkar med en jobbdag trots att jag gärna ville få de där samtalen avklarade. Med andra ord fick det bli en sjukdag igen, så nu blir det jobb först på måndag för min del.
 
Idag har jag verkligen gjort mitt yttersta för att vila mig i form, jag har sovit länge, legat kvar i sängen och läst, förflyttat mig från sängen till soffan för att se film o.s.v.Tyvärr har det väl knappt gett någon effekt då jag känt av huvudvärken under hela dagen även om den känts mer eller mindre vissa stunder.
 
Även om jag är hemma och är sjuk så är jag ju inte sjuk så att jag inte kan genomföra helgens planer  - det är bara det att huvudvärk och 20 stojiga barn i åldern 1-4 år inte är en särskilt lyckad kombination. Därmed har jag sett till att nyttja sjukdagen med att förbereda mig inför helgens efterlängtade biofilm, genom att börja se igenom de föregående filmerna. Första filmen såg jag under förmiddagen och nu tänkte jag sjunka ner i soffan för att ta mig an den andra filmen, New moon.
 
Ha en fortsatt skön kväll och håll tummarna för att jag vaknar upp utan huvudvärk imorgon bitti!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: