Hakuna Matata

2012-05-07
20:07:22

House, casa, lya... /S
Hej på er!
Fler än jag som känner sig slitna?
Min energi verkar ha försvunnit helt då jag är så himla trött hela tiden, och jag menar inte att jag är seg utan verkligen trött så att jag vill sova hela tiden! Den tröttheten gjorde att vi slösade bort vår lediga lördag totalt då ingen av oss hade någon energi till att hitta på något. Kvällen blev trots det bra då Ts kompisar ville ha med oss ut, och efter att ha slösat bort en ledig dag så kändes det skönt att hitta på något på kvällen. Utgången i sig blev väl kanske så där, eller jag är väl rättare sagt ingen nattklubbstjej, jag föredrar nog en pub där man kan sitta och snacka till bra musik och något gott att dricka och bara få se lite nytt folk. Men kul var det i alla fall!


Idag har vi varit på husvisning igen. Ett intressant objekt som visade sig vara så fint som det såg ut på bilderna, men det kändes inte helt rätt för min del då jag inte var helt bekväm med planlösningen. Men vi ska i alla fall ta oss en ordentlig funderare. Men precis som jag sagt tidigare, så känns det som att det här med husletande kommer att bli en långdragen process. Det är ju verkligen ingen panik för vår del att hitta ett hus förutom att mitt tålamod inte är så långt när jag väl bestämt mig för att jag vill ha något :p

Planritningen över dagens hus;

Planritning entrèplan

Planritning entrèplan

Planritning övervåning

Planritning övervåning

Det var planlösningen på entréplan som inte passade in på min dröm om en lite mer öppen planlösning, eller åtminstone ett luftigare intryck. Men i övrigt var det ett väldigt välskött hus!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: