Hakuna Matata

2012-03-02
13:15:51

Tillbaka på banan /S
Fredag, och jag har jobbat för första gången på 7 dagar!
Det var en perfekt dag att komma tillbaka till efter en lång sjukfrånvaro då vi bara hade 7 barn inne hos oss, och himlen var blå och solen sken så vi gick ut direkt efter frukost och bara hade det skönt. Dagens roligaste händelse var när vikarien kom som var bokad för min lediga kollega - för in genom dörren kommer en klasskompis ifrån högstadiet, en kille som ingick i ett kompisgäng jag umgicks ganska flitigt med under en period, och som jag inte sett sedan jag gick ur 9an för tio år sedan!

Att jobba gick bra även om den där envisa hostan kom av och till, men det funkade ändå. Nu är jag hemma och vilar lite. Ska snart kila ner i tvättstugan och starta en maskin innan jag och Pepsi går på en långpromenad i solen. Vad helgen bjuder på får vi se - förhoppningsvis håller det här fina vädret i sig så att vi kan vara ute mycket.
Skulle det mot all förmodan bli skitväder så har vi i alla fall en ny och fin dator att roa oss med. Igår var vi nämligen iväg och köpte en ny laptop och jag njuter till fullo! Vi var också och tittade på två hus igår, båda husen var helt okej, och det ena huset hade jag lätt kunnat lägga ett bud på då det var ett bra pris på det och det hade stor potential. Men man behöver ju pengar och man behöver gilla huset båda två, och så var väl kanske inte riktigt fallet.

Ha en underbar helg mina vänner!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: