Hakuna Matata

2012-03-14
16:33:47

Nu är det klart... typ /S
Idag kom min nuvarande chef och hälsade på mig lite på jobbet, och vi pratade givetvis om den tjänst jag blivit erbjuden och hur hon ställer sig till det hela. Hon berättade till min stora lättnad att hon kommer att släppa mig, men det är inte klart exakt när så jag får vänta några dagar till. Hon berättade också att det troligtvis kommer att annonseras ut två tjänster i på en annan förskola i hennes område om jag var intresserad men hon kunde ju inte lova mig någon tjänst då de måste kalla till intervjuer. Men jag är inte intresserad, nu har jag siktet inställt på något nytt så då får det bli så :)

Det känns i alla fall skönt att veta att jag har en fast tjänst inom en månad, och mina inarbetade semesterdagar får jag ta med mig så jag kan vara ledig i sommar som vanligt och vi kan börja göra upp semesterplaner inom kort... såååå härligt!!!

Nu har jag och T bestämt att det är bankmöten som står näst på vår lista. Vi vill börja diskutera bolån även om vi ännu inte vet om vi ska börja titta seriöst eller ej...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: