Hakuna Matata

2012-03-07
16:33:33

Maratondag /S
Puh!
Den här dagen har gått i ett känns det som! Den började imorse halv sex när det var dags att gå upp och göra sig färdig för att öppna på förskolan en timma senare. I samma sekund som jag slutade fick jag kasta mig in i bilen och vidare mot mötet på förskolan där jag varit på intervju för att träffa personalen för en andra intervju. I samma stund jag var färdig där fick jag kasta mig in i bilen på nytt för att åka mot sjukgymnasten.
Men nu äntligen är jag hemma, tyvärr har jag en vovve som väntar på sin promenad så någon tid för att bara slappa finns tyvärr inte ännu.

Även om det varit en tuff dag så har det varit en bra sådan! Jag fick nämligen veta att förskolechefen som intervjuade mig förra gången, tyckte jättebra om mig och ville mer än gärna anställa mig men ville först höra vad personalen tyckte - så jag gjorde mitt bästa för att charma dem, något som var vääääääldigt svårt när man inte visste vad som förväntades av mig för jag hade ju redan varit på intervju och berättat allt om mig själv. Hur som helst så hade de väl lite frågor som jag svarade på och försökte berätta lite allmänt om mig själv.
Nervös som tusan åkte jag därifrån då det inte kändes som att de kanske fått veta allt. Minutrarna innan jag ska in till sjukgymnasten ringer förskolechefen och berättade att alla var överens - de ville ha mig!! Så nu ska vi bara övertala min nuvarande chef om att släppa mig, och gör hon det så har jag en fast tjänst!!!!! Om ni bara visste hur underbart det känns... Om allt går som jag vill så är det bankmöten som står näst på tur för att diskutera bolån så att vi kan börja titta på hus lite mer seriöst...

Så håll nu tummarna!!

Besöket hos sjukgymnasten gick bra. Hon gjorde en ny undersökning och kunde konstatera att det helt enkelt är träning som gäller nu för att förebygga att det hoppar ur led igen och för att få tillbaka full styrka och mobilitet!

Avslutningsvis vill jag dela med mig av en oerhört viktig video som alla bör ta sig några minuter för att se - man behöver inte se hela för att förstå vad budskapet är, det handlar helt enkelt om att Du ska veta vem Kony är, och
varför det är viktigt att veta vem han är...


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: