Hakuna Matata

2012-03-18
10:44:56

Gräsänka med snurrande tankar /S
Sista dagen som gräsänka, ikväll kommer darling hem!
Han har spenderat några dagar i Trysilfjällen med skidåkning och lämnat mig och Pepsi alldeles ensamma här hemma. Det gick dock bra att vara själv, dels hade jag en lång dag på jobbet i fredags och var löjligt trött på kvällen så jag somnade förmodligen i samma stund som jag lade huvudet på kudden. På lördagen liftade jag med mina föräldrar för att åka och spendera en dag på landet hos min mormor. Tyvärr var vädret supertrist så vi satt mest inomhus, istället för i solväggen som jag hade tänkt mig. Det var i alla fall mysigt att få komma dit och träffa lite släktingar och få umgås med syster och syskonbarn som också var med.

På kvällen hade vi en systerkväll för första gången på evigheter! Vi har lyckats vara sjuka i omgångar så vi hade inte setts alla tre sen i januari någon gång. Det blev pizza och prat i soffan hela kvällen, innan jag gav upp vid 1-tiden. Så helgen har med andra ord varit fullbokad och tiden har därför gått ganska fort. Idag har jag en tråkdag planerad med städning här hemma, har heller inte tränat en enda gång den här veckan så det är ett MÅSTE, och sen har jag en hund som inte fått någon långpromenad sedan i fredags så det måste det också bli.

I övrigt händer inte så mycket... jag går och väntar på ett exakt slutdatum för när jag får sluta/börja på det andra stället och försöker utan stress och ångest att komma fram till hur jag och T ska gå vidare i hustittandet. De där tankarna som jag nämnde i ett tidigare inlägg, om att vi börjat fundera på att kanske köpa ett radhus mer centralt istället för att satsa på ett större hus med större tomt som vi egentligen drömmer om, men då inte har råd att köpa centralt utan i så fall hamna i stans ytterområden... de tankarna har fortsatt mala. Att köpa hus är den största affär man gör i livet, och det hus jag köper planerar jag att bo i läääänge därför vill man inte köpa något och sedan känna att man inte trivs. Jag vet inte hur man ska göra för att komma fram till ett beslut, kanske gäller det bara att fortsätta att springa på massor av husvisningar och då bredda sig i vad det är man tittar på...

Imorgon väntar en husvisning för ett hus på Hammarö. Jag var jättetaggad i början när jag bokade in oss på visningen då jag verkligen gillade huset utifrån bilderna, storlek på tomten, utgångspriset, driftkostnadspris... men när jag helt plötsligt fick veta att jag fått en fast tjänst och vi kunde titta på allvar så backade både jag och T och började helt plötsligt tveka jättemycket inför tanken på att flytta till Hammarö... men vi ska i alla fall titta på huset.

Nu ska jag äta lite frukost och kicka igång söndagen men en promenad tillsammans med vovven! Hoppas helgen varit bra för er alla :)

http://image.svenskfast.se/ObjectData/40CIRMA1GHSE0B19/40CIRMA1GHSE0B19_40PAU0P0D50N6VVJ.jpg
Vill vi bo så här, släppa drömmer om en fristående villa med lite större tomt, och bo centralt i ett radhus med liten tomt...

Eller...


http://media.fastighetsbyran.se/7410775.jpg
Välja att satsa på stort hus med ordentligt trädgård, men då hamna i utkanten av stan så vi kanske måste ha 2 bilar och hamnar längre från familjen...?!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: