Hakuna Matata

2012-06-24
18:08:19

Midsommar och skallebank /S
Hoppas alla haft en trevlig midsommar!
Här var midsommarplanerna osäkra in i det sista, men det hela slutade med att vi valde att åka ut till Ts sommarstuga för ett lugnt firande med god mat och dryck tillsammans med hans föräldrar och några bekanta. Det blev en jättemysig kväll, alldeles lagom på alla sätt då ingen av oss hade någon ork eller lust till någon brakfest.
Eftersom vädret varit okej hela helgen så valde vi att stanna i stugan ända tills idag så det har blivit en fisketur och mycket bokläsning för vår del och vi har väl ännu mer börjat gå in i semesterläge.
 
I och med att jag börjat slappna av har en förkylning smugit sig på och jag har haft ont i huvudet hela dagen både igår och idag. Värktabletter hjälper tydligen inte så nu käkar jag Sinova då jag har en teori att huvudvärken hänger ihop med bihålorna.
 
Nu är i alla fall semestern inom räckhåll känns det som, och härligt nog så slutar jag tidigt och sent varannan dag nu fram till semestern vilket känns riktigt skönt, för de dagar som jag slutar sent så börjar jag kl 10 och kommer förmodligen kunna gå ifrån jobbet redan vid 16.45 :)
 
Återigen, hoppas ni alla har haft en underbar midsommar, jag får väl återkomma när jag känner mig lite kryare!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: