Hakuna Matata

2012-07-14
20:37:47

Ett intensivt dygn till ända /S
Lördag kväll och jag känner mig heeeeelt utsliten!
 
Vi har spenderat ett dygn i stugan med syrran och alla syskonbarn, och för mig och T som är barnlösa, tar det väldigt mycket energi att leva med en barnfamilj och allt vad det innebär med rutiner, passning och tidigare morgnar.
 
Vi har i alla fall haft det jättebra! Det har grillats, promenerats i skogen, badats, byggts sandslott, åkts båt, fiskats och sprungits på gräsmattan - mycket utevistelse och mycket mys!
Mindre rolig incident under vistelsen var väl att Pepsi fick hälsa på två hundar, och vid den senare träffen slutade det med att vår stackars pojk gick hem med ett blodigt öra efter att den andra hunden attackerade vår kille som blev jätterädd och skällde gällt och länge efteråt. Det blev ett mindre sår på insidan öronlappen, och ett djupt jack med en liten bortfläkt skinnflik på ovansidan av öronlappen som vi nu måste tvätta noga under de kommande dagarna. Det känns så typiskt att han skulle bli attackerad så man måste bråka med honom med sårtvättande nu när han äntligen är kvitt all annan skit han haft, tycker så synd om honom.
 
Nu har T precis gett sig av för att träffa sina kompisar. Han skulle ge mig en liten rapport via sms om grabbarna hade dragit med sina respektive för i så fall kanske jag kommer efter och är lite social om energin återvänder, det är ju trots allt lördag!
 
Ha en härlig lördagskväll!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: