Hakuna Matata

2012-01-25
15:50:12

Nytt personbästa /S
Nu kommer jag med världens ytligaste inlägg känns det som efter bara några sekunders titt på Ls bloggtips men...

Hur som helst har jag precis fört över en massa pengar till mitt sparkonto då jag konstigt nog till skillnad från resten av sveriges (världens?) befolkning hade mer pengar över denna månad än jag typ någonsin brukar ha! När jag gjort den överföringen så är jag nu ÄNTLIGEN ikapp mig själv på mitt sparkonto - alltså jag har lika mycket pengar på sparkontot som jag hade innan jag var tvungen att gå in och ta av de pengarna.

Jag tvingades att plocka en hel del från det kontot under de få månader jag var arbetslös i somras, och jag levde som om jag fortfarande hade lön. Sen har vi unnat oss nytt på hemmaplan i form av möbler och ny teve så sparandet har gått vääääldigt långsamt framåt, men nu äntligen är jag ikapp!

Det känns så mycket roligare att spara och se hur det växer och inte bara tänka att man ska komma ikapp. Nu har jag siktet inställt på att nå sex siffrigt belopp innan året är slut, och det bör jag klara utan större problem om jag får behålla jobbet. Det gäller bara att se allt det där roliga framför sig som de där pengarna ska användas till - och att gå på husvisningar är ju en sporre i sig bara det!


http://www.pellebilling.se/wp-content/uploads/2010/07/pengar.jpg


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: