Hakuna Matata

2012-01-12
18:11:15

Ny bil... eller inte... /S
Idag köpte min far en ny bil (eller ja, nästan i alla fall, köpet är gjort genom telefon så den ska hämtas i helgen) och det i sin tur innebar att han hade en bil att sälja, familjens fina Saab 9-5 kombi, en sån bil jag och T pratat om att vi gärna skulle kunna tänka oss den dag vi har behov av en större bil. Pappa har frågat flera gånger om vi vill köpa den, halvt på skämt och halvt på allvar och vi har väl inte känt att det finns något behov för oss att byta bil och vår bil är billig i drift. Så istället fick min syster köpa den som faktiskt var i behov av en ny bil, vi fick veta vad hon fick ge för den och då kom ångesten.... Gjorde vi rätt eller inte som väntade?! Hon fick ge lika mycket för den som han skulle fått i inbyte vilket var grymt lite.

Men tänk så konstigt det är!
Både jag och T har som sagt hela tiden sagt nej för vi har som sagt inget behov av en större bil, och saaben skulle kosta oss mer att köra och att försäkra, och ska vi byta bil så vill man ju inte byta till en bil som gått längre och som det är samma årsmodell på som den man redan har....

Men... nu! Bara för att min syster köpte den, och för att den var så billig så har vi drabbats av världens beslutsångest - tänk om det hade varit ett kanonköp och vi gjorde fel som tacka nej?! Och det värsta med att just min syster köpte den är att nu kommer vi få se om det är ett kanonköp eller ej då vi kommer få veta hur länge den kommer gå och om den kommer krångla eller ej!

I-landsproblem på hög nivå!
Min poäng är i alla fall att saker och ting alltid tycks bli mycket attraktivare så fort den hamnar i händerna hos någon annan - man blir ju som ett barn på nytt som hela tiden ska ha det som kompisen ska ha ;)

Nu ska jag fixa lite mat, blir enklast möjligast idag - ugnspannkaka!
Ha en skön kväll!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: