Hakuna Matata

2012-02-02
17:04:21

Det går framåt -hoppas jag! /S
Jag har, som ni redan vet, varit supertrött de senaste dagarna. Jag som aldrig brukar komma i säng i tid har stupat i säng redan strax efter 21 om kvällarna och ändå vaknat upp trött som en gris! Inatt sov jag riktigt illa + att jag skulle upp 5.30 så att jag är trött idag är väl kanske inte så konstigt. Fördelen med att börja tidigt är ju att man också får sluta tidigt så idag fick jag åka hem redan vid halv 2. Väl hemma så hade jag lovat att ta med Pepsi på en promenad om knät kändes ok och det gjorde det, så jag bestämde mig för att gå lite längre. Sagt och gjort så styrde vi våra steg mot Mariebergsskogen, en runda på ca 3 km.

Det var så underbart härligt att gå där med musik i öronen och inte känna någon smärta i knät. Musiken + Pepsis ovilja till att gå långsamt fick mig att glömma att vara försiktig så jag vågade traska på i ganska bra tempo (om man jämför med snigelfarten som jag går i annars). Jag insåg dock under promenaden att jag har svårt att vinkla ut foten när jag går, det blir gärna att jag går med foten riktad lite inåt så det måste jag börja tänka på.

Hur som helst så gick promenaden superbra hela vägen förutom sista 400-500 metrarna då det helt plötsligt tog emot - det gjorde inte ont men det var obehagligt. Antar att jag kanske bara blev trött. Det känns i alla fall fantastiskt skönt att fått gå en bra promenad då det har känts som att det står helt stilla utan att jag gör några framsteg. De senaste dagarna har jag inte känt något nästan i knät så jag hoppas vändningen har kommit nu!!!
Jag vågar inte hoppas för mycket då jag tyvärr fått några bakslag de senaste gångerna jag har haft några bra dagar.

Idag fick jag äntligen tummen ur och ringde vårdcentralen också eftersom jag fortfarande inte hört något angående den knäröntgen jag gjorde så imorgon eftermiddag ska jag bli uppringd av läkaren som ska gå igenom vad de såg. Tror inte att de såg något men det kan ju ändå vara bra att veta säkert!

Imorgon är det min tur att ha fredagsfikat - tänkte först försöka mig på något nytt i bakväg så som tex. cupcakes men orken den dåliga nattsömnen hann ifatt mig så det får bli en klassisk kladdkaka istället och till middag våfflor!!

Hoppas ni har haft en lika härlig dag som mig trots kylan!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: