Hakuna Matata

2012-12-27
19:33:55

Jobb och nyår /S
Idag har det blivit fortsatt jobb i sovrummet och efter en hel dags jobb är tapeterna på plats och det blev faktiskt jättebra. Det blev någon liten miss men så är det ju när man renoverar på egen hand, man kan inte räkna med perfekt resultat. De missarna som blev, blev dock som tur var på rätt ställen så de kommer inte att synas när möblerrna väl är på plats.
 
Imorgon kommer Ts pappa för att hjälpa honom att lägga in det nya golvet, och innan dagen är slut imorgon hoppas jag att rummet är helt färdigt för att flytta in i så att vi hinner få några dagar att bara njuta av att vara lediga tillsammans. Jag har väl inte nyttjat tiden på bästa sätt kanske när de andra jobbat då jag mest gått runt här hemma och tittat in i rummet med några minuters mellanrum, samt fixa fika och mat. Men jag har inte riktigt samvete till att åka hemifrån och roa mig när andra jobbar i mitt hus.
 
Idag började vi spåna på lite nyårsplaner då våra ursprungliga lösa planer inte blir av. Istället fick vi ett samtal av en kompis och vi försökte spåna lite, så eventuellt blir firandet här hemma hos oss med ett lite större kompisgäng. Vi får dock kolla upp det noggrannare då varken jag eller T är intresserade av en riktig suparfest, och ännu mindre av att ha en sådan hemma hos oss - speciellt inte nu när man är gravid och själv kommer sitta spiknykter. Däremot får det gärna komma ett gäng kompisar och dricka lite, käka lite god mat och bara sitta och prata tillsammans. Det vore ju faktiskt lite kul om det blev ett lite större gäng med tanke på att vi kommer ha en bebis nästa nyårsafton och därmed kommer väl alternativen till nyårsfirande att minska drastiskt de första åren.
 
Nu ska vi snart mysa ner oss i soffan för andra kvällen i rad - så himla skönt att bara vara ensamma hemma efter nästan en vecka med folk runt sig i stort sett hela dagarna :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: