Hakuna Matata

2012-12-02
20:24:46

Intensiv helg /S
Den här helgen har passerat i 110!
Fredagen bjöd på restaurangbesök med kollegorna - jättekul att äntligen ses utanför jobbet, men tyvärr blev ena kollegan sjuk och jag själv var lite för trött för att njuta av kvällen fullt ut. På lördagen hann jag inte ens kliva ur sängen förrän min ena syster ringde och frågade om jag kunde vara barnvakt. Det var ju inte precis vad jag hade planerat för dagen men med tanke på hur sällan jag passar dem så ville jag inte säga nej, så en timme senare anlände mina två syskonbarn. Det blev några timmar med legobygge, TV-spel, muffinsbak och lunch innan mamman och pappan kom tillbaka för att fika och hämta barnen.
 
Innan de hade hunnit åka kom min andra syster med sina två barn för att jobba vidare med ett litet projekt vi påbörjat, så det blev några timmars systuga innan hon begav sig hemåt och vi fick börja förbereda för lördagskvällens gäster. Det blev en snabbstädning innan det ringde på dörren och våra kompisar anlände för vår vintergrillfest - och underbara som de är kom de med en inflyttningspresent i form av en stor, fin grill! Så de där tråkiga engångsgrillarna kunde vi skippa. Det blev en kväll med mycket god mat, prat, och mys fram till klockan hann bli 01.40 då de begav sig hemåt och jag stupade i sängen.
 
Idag fick det bli en lång sovmorgon med mycket mys i sängen innan vi orkade oss upp. Väl uppe blev det en skogspromenad ute i kylan för att möta upp min pappa som skulle komma på snabbfika. Det var verkligen vinter i luften då det var -12 grader och en klarblå himmel.
När pappa väl åkt, hoppade vi in i bilen för att åka och köpa lite julstjärnor(blommor) för att kunna börja julpynta här hemma, något vi inte alls hunnit med. Men i samma stund som vi kom tillbaka hem anlände nästa gäng med fikagäster i form av Ts föräldrar och syster - det var jättemysigt då vi inte hunnit ses på länge!
 
När de väl åkt hoppade jag själv in i bilen för att hämta upp mamma och åka till vår bekant som skulle färga och plocka våra fransar och bryn, och där blev vi kvar någon timme så först när klockan var halv 8 kom jag hem och kunde sätta mig ner i soffan. T hade åkt till ett par kompisar för en spelkväll så nu sitter jag här ensam och bara njuter av en lugn stund för första gången på hela helgen. Det är riktigt mysigt då T hunnit sätta upp vår nya fina adventsstjärna i fönstret, och brasan var tänd i kaminen, och jag har tänt första ljuset i staken. Nu ska jag gosa ner mig ordentligt i soffan för att titta på senaste avsnittet av favoritserien Downtown Abbey och försöka ladda batterierna inför den kommande arbetsveckan...
 
Hoppas ni andra haft en lika rolig men kanske lite mindre intensiv start på december :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: