Hakuna Matata

2012-12-15
21:25:00

Älskade lilla hjärtat... /S
... äntligen får jag känna dina rörelser inom mig!
 
Om ni bara visste hur mycket jag har längtat efter att få känna det där första fladdret av vår lilla tjej där inne. Överallt kan man läsa att man från och med vecka 16 kan börja känna de första rörelserna och veckorna har passerat utan att jag känt ett endaste dugg vilket har gjort mig orolig. Men i förra veckan när vi fick se vår lilla tjej på ultraljudet och hon låg och sparka och vifta i armar så kändes allt lite lugnare och jag insåg att det helt enkelt bara var att vänta.
 
I måndags var jag alldels ensam hemma då T åkte till Stockholm för jobb under tre dagar och då äntligen kände jag något som jag misstänkte kunde vara Liten i magen, men jag vågade inte vara helt säker. Under veckan som gått har dock det samma känsla dykt upp flera gånger och jag är nu säker på att det är Liten i magen. Imorse när jag låg i sängen kändes det som att hon gjorde en volt där inne för det kändes verkligen i hela magen!
 
Nästa längtan är att jag ska kunna dela med mig av känslan till min älskade T, att buffarna kan kännas även utanpå magen så vi kan uppleva det tillsammans. Men det är väl bara att vänta antar jag ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: