Hakuna Matata

2012-12-19
17:14:00

2 dagar kvar /S
Nu återstår bara två arbetsdagar innan den härliga julledigheten. Egentligen känns det mer som 1,5 då jag öppnar på fredag och räknar med att kunna smita redan vid lunch. På fredag har jag bokat in en trimtid för att lilla vovven ska få bli lite julfin och slippa att få en massa snö som fastnar mellan trampdynorna och i öronen. Under tiden han trimmas tänkte jag ta en runda på stan för att leta lite julkläder. Jag har nämligen insett att jag inte har något att ta på mig som finkläder på jul då det antingen är för litet eller helt enkelt allt annat än smickrande.
 
Det är verkligen kluvna känslor att genomgå den kroppsliga förändringen som graviditeten medför. Å ena sidan känns det jättemysigt att se hur min mage börjar växa och runda till sig på det sättet bebismagar gör... men å andra sidan så är jag ju inte direkt pinnsmal sedan innan och att hitta mammakläder som passar en gravidkropp som även har sina former sedan innan - ja det är inte helt lätt då det mesta sitter snortajt och visar mer än den där lilla magen...
 
Vi får väl se - i värsta fall köpte i alla fall mamma en fin top som jag får matcha med vanliga mammajeans kanske men det känns väl sådär lagom roligt :p
 
Julkänslorna har börjat smyga sig på sedan vi klädde granen här hemma. Att komma hem och mötas av den där underbara doften av gran och se ljusen som lyser upp granen i hörnet, det är riktigt mysigt. Julklappshandlandet är NÄSTAN färdigt vilket också känns skönt. Nu kan vi snart bara luta oss tillbaka och njuta av julen - det jag ser fram emot mest detta år är att bara få träffa släkten - både min och Ts då det är längesen vi träffade någon av dem och jag trivs verkligen lika bra med hans släkt som med min egen pch allra helst vid jul då det är så härlig stämning.
 
Nu ska jag invänta T för att sedan åka och fira min pappa som fyller år idag. Det är lika förberett som vanligt i min familj då mamma meddelade mig för 5 minuter sedan att det nog blir ett kalas idag... typ nu...  :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: