Hakuna Matata

2012-08-25
11:50:13

Pyjamasparty /S
Trött, tröttare, tröttast!
Jag har vartit så trött den här veckan så jjag blir irriterad. Vet inte om det kanske hänger ihop med min rygg som jag har lite känningar i vilket kanske gör att jag inte sover lika bra som vanligt, eller också är det inskolningarna på jobbet som gör mig tröttare än vanligt?
Igår blev det i alla fall hemmamys för hela slanten då vi båda kände oss slitna, och jag hade dessutom lite ont i halsen, började nysa och snörvla så förmodligen är det tre veckor av förskolebaciller som börjar kännas av kanske.
 
Idag blir det fika hos syster yster, eventuellt en sväng på stan och eventuellt snabbfika hos Ts mormor innan vi ska infinna oss hemma för att ta emot vår gäst inför kvällens pyjamasparty. 4,5 åriga systersonen L kommer nämligen för att spendera natten hos oss medan hans föräldrar är på partaj. Därför blir det snart en sväng till jobbet för att långa hem en vilmadrass så vi slipper ha honom i vår säng. Sist jag hade pyjamasparty delade jag nämligen säng med min systerdotter som skulle sova som ett frimärke på mig, och jag som inte är riktigt van att sova med barn fick knappt någon sömn alls + att de små godingarna gärna vaknar lååååångt innan jag är van.
 
Nu är det dags att göra sig redo för att kicka igång dagen! Hoppas ni får en bra helg allihop :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: