Hakuna Matata

2012-08-06
21:24:53

En härlig känsla /S
Medan andra njuter av filmkvällar så har vi i vårt hem varit TV-lösa i exakt en vecka nu :(
Vår nya Tv som inhandlades i oktober började helt plötsligt få en flimrande bild och till slut insåg vi att Tvn helt enkelt var trasig, så nu är den inlämnad för lagning. Det är först idag som jag verkligen saknat TVn och det var det jag misstänkte så jag är glad att vi lämnade in den så snabbt vi insåg att den var trasig. Förra veckan hade vi ju fortfarande semester så då var vi knappt hemma något men nu, när man kom hem efter första arbetsdagen efter semestern så saknade jag verkligen att bara få sjunka ner i soffan och zappa bland kanalerna. Förhoppningsvis hör de snart av sig från butiken så vi får hämta hem den igen.
 
I övrigt så är allt bra. Det känns bara bättre och bättre med huset och jag ser verkligen fram emot flytten. Den första tiden gick det så mycket tid till att kolla upp en massa saker att vi aldrig riktigt lyckades slappna av och bara längta och vara glada över vårt hus, men nu ÄNTLIGEN känns det bara bra, bra, bra!! Jag kom på att jag för bara några veckor sedan deltog i en tävling på en blogg där man kunde vinna en almanacka genom att berätta om en dröm eller ett mål som man hoppas på att uppfylla innan årets slut. Mitt mål/min dröm som jag skrev om var att vi efter alla de trettio (!!!) husvisningar vi hade varit på snart skulle hitta vårt hus, och nu, bara några veckor senare, har den drömmen infriats! Det känns riktigt häftigt :)
 
På onsdag ska vi till huset för att gå igenom besiktningsprotokollet och provborra cyllarna. Det ska bli så kul att få komma dit igen då man väldigt snabbt glömmer väldigt mycket om huset!! Man var ju bara där i en timme så man glömmer de där detaljerna...
 
Nu ska jag försöka läsa ut min bok i brist på bättre sysselsättning! Ha en fortsatt mysig måndagskväll...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: