Hakuna Matata

2012-04-09
18:28:05

Husjakten inleds! /S
Hej mina vänner!
Fyra lediga dagar passerar fort, alldeles för fort! Det har varit en lugn ledighet med mycket gott att äta som hör påsken till. Jag har hunnit med att träffa finaste vännen och se filmen Hunger Games, en film jag kan rekommendera men som jag såg med ett ständigt illamående då den var så hemsk, och allt annat än barnvänlig! Jag har hunnit med att njuta av lugnet ute i sommarstugan där vi umgåtts med svärföräldrar och svägerskan som var hemma över påsk, det blev en sväng för att fira påskafton med släkten i Sunne, en dag hemma med städning, träning och tvättning och annat smått och gott. En stor del av ledigheten har också ägnats åt reflektion för nu inleds vår husjakt lite mer på allvar.

Vi har fortfarande ingen jättestor handpenning, men nu har vi (läs jag) hittat ett hus som vår handpenning kan räcka till och som ligger i ett område vi gillar och som skulle ge oss båda cykelavstånd till jobbet. Det är inget jättehus men det kan byggas om efter behov. Tomten är alldeles lagom och gränsar till en stor allmänning med gräsfält. Priset är helt rätt men det beror också på att huset är litet (men kan som sagt anpassas och växa några kvadratmetrar) och i behov av renovering, men jag tror också att det är renovering som kan ske över en längre period. Jag försöker att inte hoppas för mycket som vanligt men utan att ha sett huset i verkligheten så känns det väldigt rätt! Vi ska i alla fall försöka att få en tid för att diskutera bolån under veckan som kommer så att man har ett lånelöfte om det går så långt som till budgivning.

I övrigt så inleder jag imorgon min sista vecka på mitt nuvarande jobb - från och med nästa vecka är det, det nya jobbet som gäller och nervositeten har börjat komma krypande! Men det blir nog bra i slutändan, även om det är pirrigt nu innan :)

Hoppas ni haft en skön påskhelg!



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: