Hakuna Matata

2012-04-17
21:26:58

Ännu en visning, ännu en besvikelse /S
Idag var det äntligen dags för husvisningen som jag väntat länge på, ett hus som jag faktiskt var riktigt intresserad av! Tyvärr levde det inte upp till mina förväntningar, och hur man än vände och vred på det i tankarna så insåg vi att i slutändan så kommer det inte vara tillräckligt stort. Mitt i allt detta så insåg vi båda två att det kan gå fort men troligtvis så kommer det här med husletande/köp att bli en låååååång process.

I övrigt så har jag börjat på nya jobbet, och det känns bra men jag är helt slut om dagarna då det är så många nya intryck. Sen går tiden tyvärr inte särskilt fort nu i början när man inte är insatt i rutinerna och man har inte så mycket att pyssla med vid sidan av på de lugna stunderna. Imorgon börjar jag min dag med en timmes planering och jag har ingen aning om vad jag ska göra under den timmarn för att nyttja tiden på ett bra sätt!
På torsdag väntar en monsterdag på jobbet då jag börjar 6.30 och jobbar till 17.30, därefter ska allihop ut och äta för att sedan kl 19 gå på en föreläsning som jag antar slutar vid 21! Som pricken över i:et så öppnar jag på fredagen :p
Gissa om jag kommer vara trött på fredag kväll!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: