Hakuna Matata

2011-10-07
16:43:25

Fredag som känns sisådär /S
Då var det fredag igen, den efterlängtade helgen!
Tyvärr dämpas fredagsglädjen över att jag sedan igår har ett knä som inte fungerar som det ska då det av okänd anledning sväller  massor och stramar jättemycket så att jag har svårt att böja på det och hela benet domnar lite så som det känns när en kroppsdel somnat typ. Ingen aning vad det beror på. Det enda jag kan tänka på är en långpromenad i kylan kvällen innan?

Solen skiner och jag är supersugen på att ta med vovven och kameran på en promenad men mitt jäkla knä sätter ju stopp för det. Det som känns jobbigast är att det nu bara är några få dagar kvar tills den efterlängtade konserten! På tisdag kväll ska jag efter flera års väntan få se Red hot chili peppers på scenen, och jag har en ståplats-biljett... det rimmar ganska illa med ett dåligt knä. Men jag ska dit, och jag ska stå! Förhoppningsvis hjälper en helgs vila, med knät mycket i högläge och genom att smörja med zon-salva 2-3 gånger om dagen.

Eftersom jag precis inlett mitt sockerförbud så kan jag inte tröstäta lite choklad heller! Kommer bli en tuff helg och kväll...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: