Hakuna Matata

2011-11-09
19:18:00

MacBook vs PC /L
Efter att ha förbrukat två datorer på fem år, varje gång har det varit fläkten (?) bestämde sig min sambo att jag skulle ha en mac nästa gång. Jag köpte en macbook till honom för några månader sedan och det har inte varit något som helst krångel med den. Den har varit superbra!
Så i veckan kom han hem med en till mig efter att jag upprepade gånger mer eller mindre suttit och skrikit och svurit över mitt elände till laptop.
Jag fick en MacBook pro och den är inte helt lik vanlig Macbook. Jag är dock väldigt tacksam över att sambon vant sig vid mac eftersom det är i stort sett den totala motsatsen till pc. Är det höger på pc är det vänser på mac. Så i det stora hela gäller det att tänka tvärtom vad man är van vid ;)

Jag är mycket nöjd med Mac, nu har jag inte haft den så länge men jag har de senaste åren så dålig erfarenhet av pc att jag tror inte jag kommer att köpa det igen.

En kollega till mig har haft sin Macbook  Pro i fem år, med tanke på att jag haft två pc på lika lång tid hoppas jag nu tjäna även ekonomiskt på denna investering.

Det återstår att se. Hittills Macbook - PC --> 1-0.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: