Hakuna Matata

2011-11-01
16:53:44

Lyckad blinddate + fortfarande sjuk /S
Ännu en dag på hemmaplan, och ytterligare en kommer det bli för när jag vaknade imorse var jag varm. Vet inte om det var feber eller ej men jag kände att jag inte orkat med en dag på jobbet så jag ringde jobbet direkt och sjukanmälde mig även imorgon. 
Att ligga ensam hemma och vara halvsjuk är verkligen trist! Särskilt med tanke på att T åkte till Sthlm imorse och inte kommer hem förrän imorgon kväll, så jag är ensam heeeeeeela tiden. Idag fick jag i alla fall ett avbrott tack vare Pepsis och min blinddate.
Blinddaten gick för övrigt bra! Pepsi var lite reserverad till en början men åtminstone intresserad vilket han inte alltid är. Goldenkillen Ozzy var dock ett riktigt yrväder med massor av energi och utan full kroppskontroll så stackars Pepsi blev omkullsprungen ordentligt några gånger.
Det blev mest hundprat men det hela slutade med att vi bestämde att vi skulle höras av under veckan för att boka in en promenad då hon ville träna på att gå med andra hundar då han tydligen var superjobbig. Jag å min sida vill gärna låta Pepsi träffa andra hundar då och då så det blir nog bra!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: