Hakuna Matata

2011-11-06
19:00:16

En skön helg /S
Så var söndagen här igen...
För en gångs skull känns det okej, inte för att jag längtar efter en ny arbetsvecka utan för att jag känner att vi har hunnit med så mycket under helgen. I fredags slutade jag tidigt och sambon var redan hemma på grund av ledighet när jag kom hem så vi tog en vända på stan för att leta födelsedagspresent till kvällens födelsedagsmiddag. Vi lyckades hitta presenter vi kände oss nöjda med och gick också och tittade på lite annat smått och gott inför julen.

På kvällen åkte vi sedan ut till svärföräldrarnas sommarstuga där Ts familj väntade med god middag för att fira att hans mamma fyllt år och att hans syster ska fylla år i dagarna. Maten var god, vinet var gott, efterrätten var god, sällskapet trevligt och födelsedagsfirarna var nöjda med sina presenter. När klockan var halv 12 var både jag och sambon helt slut så vi stupade i sängen.
På lördagen började vi dagen med en promenad. Pepsi njöt av att få springa runt som han ville (i sin spårlina)och att få springa runt lite på stranden, och jag tyckte att det var så skönt ute att jag fick med mig T på ännu en promenad senare under dagen ute vid Tuggelite där vi inte gått tidigare. Det är alltid mysigt att åka och gå på nya ställen! Innan vi åkte hemåt åkte vi runt lite bland villor och drömde oss in i framtiden och husköp. På kvällen var det dags att vara barnvakt och skönt nog så skötte sig båda barnen perfekt och minstingen som jag oroat mig lite för valde att somna utan protester.

Idag började jag dagen redan innan kl 9 med en promenad för att vi skulle vara redo för avfärd hemifrån i god tid. Jag hade nämligen lyckats övertala T till att följa med mig och hälsa på släkten i Sunne, samt gå på Mårbackas mysiga julmarknad. Vi fick en jättemysig dag, och mormor bjöd som vanligt på god mat och gott fika i alldeles för stora mängder. Julmarknaden blev vi tyvärr lite besvikna över då det inte var så mycket som vi väntat oss, men det var ändå mysigt.

Nu har vi äntligen landat här hemma, för första gången i helgen! Jag ska försöka att komma i säng tidigt för imorgon väntar en 13 h arbetsdag med start kl 6.30... gissa om jag kommer vara trött imorgon kväll!!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: