Hakuna Matata

2011-11-08
17:53:04

Emmaljunga Classic Sport /L
Jag fick en fråga vad jag nu i efterhand och med erfarenhet tycker min barnvagn, Emmaljunga classic sport.
Helt ärligt har vi väl inte använt den så jättemycket. Tack vare att vi bor i en lägenhet utan hiss tar vi hellre bärsele. Men det beror ju som sagt på att det är bökigt att dra upp en vagn i "snurrtrappa" (eller vad det nu heter..?)
Jag gillar inte selen i vagnen, nu har jag inte kollat upp om det är meningen att man ska köpa någon tilläggssele men den som ingår är väldigt kort. Lilleman sitter därmed helt spänd och ihoptryckt. Väldigt konstigt att den inte går att förlänga som man brukar. Tur att han inte reser sig än.

Vi hade även en quadrolift, den använder vi inte längre men den är jag missnöjd med. Den är jättebra om man inte har hiss och måste bära bebisen men tyvärr åker inte ryggstödet tillräckligt långt ner så jag har hittat lilleman flera gången längst ner i fotändan av vagnen eftersom han inte haft kraft att hålla sig "uppe". Och man sätter inte en sele på en spädbarn.
Det är väl det negtiva, jag tycker vagnen passar honom bättre nu än vad den gjorde som nyfödd. Nästa gång ska jag nog införskaffa hårdliften till vagnen istället då verkar det mycket bättre för barnet.

Jag är i övrigt väldigt nöjd med vagnen. Nu har jag också jobbat på en småbarnsavdelning och dagligen integrerat med ett gäng vagnar av olika slag, så jag vet vilka jag inte gillar. Emmljunga är klart bäst.

Fotnot: Var inte på emmaljungas hemsida och såg att det är något speciellt 5 punktsbälte så jag kanske ska läsa och se om det hjälper ;)

Tidigare inlägg

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: