Hakuna Matata

2011-11-29
22:58:30

Beroende /L
Man blir rätt rastlös på att vara mammaledig. Du orkar inte dammsuga, tvätta, promenera eller leka med ungen hur mycket som helst. Så vad gör man? Jo man deltar i stort sett i varenda facebook-spel.
Jag har gått från Farmville - Pioneer trail - Adventure world till dagens last - Castville. Det som är intressant är att väldigt många av mina nära och kära också spelar. Det blir ett sätt att "leka" på.
Jag räknar inte med att det blir lika mycket när väl jobbet börjar igen men just nu är det ett tidsfördriv. Principen av alla spel är den samma - samla material i olika former, skittråkigt egentligen.

Facebooks spel har blivit omdiskuterade som beroendeframkallade då det finns folk som lägger stora pengar på och inte gör någonting annat. Nu har jag ju inte gått riktigt så långt men jag kan känna en viss stress, hur sorgligt det än låter, att man ska hinna skörda de där jävla tomaterna så att de inte vissnar. Helt sjukt. Men det finns folk till allt.

 


Kommentar:
#1: Sandra

Ett tips på tidsfördrivna är att göra en din fotobok till din son över hans första tid. Finns ju många bra erbjudande nu vid jul, och det är sånt man inte orkar sitta med när man jobbar. Jag gjorde en förra året i Fujis program, var kul o lätt att fatta o resultatet blev jättefint!

2011-11-30 @ 12:38:09
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: