Hakuna Matata

2011-05-01
19:03:58

Näst sista månaden i Lkpg! /S
Då var man inne i maj, min näst sista månad här i Lkpg och det är riktigt skönt. Jag kastas mellan separationsångest över att lämna den här härliga staden med dess underbara omgivningar, och mitt underbara jobb, till en längtan efter flyttdagen, att slippa vara särbo, att slippa alla långa och ensamma bilresor, att ha (nästan) alla nära och kära bara några minuter bort och att känna att jag har min lilla familj med mig, Tobias och Pepsi samlad och att vi får vara tillsammans igen!

Den här helgen slapp jag i alla fall att åka till Karlstad då mina föräldrar och Tobias istället kom hit och hälsade på, vilket var riktigt skönt då jag varit fruktansvärt trött den här veckan. Jag tror att allt flängande fram och tillbaka till Karlstad sliter en hel del på mig och jag har allt svårare för att slappna av på kvällarna samtidigt som jag är svintrött och inte orkar ta mig för något....
Fredagen spenderades i alla fall i TV-soffan och avslutades hyfsat tidigt då alla var trötta. På lördagen packade vi varsin ryggsäck och lite fika och åkte till härliga Omberg där vi gick en vandringsslinga och njöt av det härliga vädret och den mysiga naturen med riktig Robin Hoodskog vid bokskogen, trollskogskänsla när man gick genom partiet med granskog, njöt av den härliga utsikten uppe ifrån Hjässan som är toppen på Omberg, och tittade ut över ett näst intill spegelblankt Vättern. Har man inte varit på Ombergs ekopark så kan jag verkligen rekommendera det!

Väl hemma var vi alla ganska trötta  så det blev återigen en kväll i TV- soffan. Idag har vi tagit det ganska lugnt + sprungit i lite affärer så jag fick med mig lite nya tunna koftor hem som passar den varmare årstiden. Nu ska jag snart ta med Pepsi på promenad och sen ska jag för en gångs skull försöka gå och lägga mig tidigt idag och resten av veckan också för den delen!

Det var alldeles vitt runt oss på marken med alla vitsippor som blandades med gulsippor och blåsippor!

Pepsi spanar ut över Vättern.

Utsikt från Västra Väggar över ett spegelblankt Vättern.


Hoppas ni också haft en skön valborgshelg!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: