Hakuna Matata

2011-03-20
20:55:51

Sol, sol och ännu mer sol /S
Hej mina vänner!
Då var det söndag igen, men det känns faktiskt helt okej för jag har haft en otroligt skön helg hemma i karlstad. Jag lyckades hitta energi nog för att åka mot Karlstad direkt efter jobbet på fredagen trots förkylningen. Härligt nog så gick de sista barnen hem liiite tidigare än planerat så istället för att stänga kl 17.30 så var jag och Pepsi på väg mot Karlstad vi den tiden.

Det var underbart skönt att få somna bredvid T och att få vakna vid hans sida! Lyxigt nog fick vi sovmorgon också då pappa kom och hämtade Pepsi på morgonen och tog med honom på en promenad. Vi hade strålande solsken och en klarblå himmel på lördagen. Vi åkte hem till syrran och spenderade någon timma på hennes soliga altan tillsammans med mina syskonbarn och båda mina systrar och bara fikade och njöt av solen. På kvällen blev vi bjudna på middag he mma hos svärföräldrarna, och sen åkte vi hem till syrran igen för en filmkväll. Den här gången blev det en film med Russel Crowe. Jag tyckte filmen var riktigt bra, men liiite långdragen. Men det var en sån story där slutet inte var givet och man visste inte riktigt hur den skulle sluta förrän i slutet av filmen... så som det ska vara!

Idag när jag vaknade upp var det lika fantastiskt väder, så efter frukosten packade vi fika och tog med mamma och pappa ut till Ts sommarstuga där hans familj redan väntade. Vi spenderade några timmar på isen där vi pimplade (läs solade ;).

Så det har varit en lugn helg fylld med sol, utevistelse och trevligt sällskap. Det blev också ett härligt avslut på helgen då T åktke med till Linköping då han ska jobba här mån-ons! Helt perfekt tycker jag och Pepsi!

Nu ska jag försöka kurera min förkylning lite och mysa lite med min älskade innan det är dags att krypa ner i sängen och njuta av att den andra sänghalvan INTE är tom :)


Kommentar:
#1: Therese

Bra blogg du har! Jag har läst igenom några av dina andra inlägg och jag gillar vad jag ser :).

2011-05-08 @ 10:12:13
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: