Hakuna Matata

2011-03-09
20:35:02

Humöret går upp.... och ner /S
Idag är jag lite depp utan egentlig orsak...
Dagen började bra med underbart vårväder; sol, lätt vind och plusgrader. När jag väl kom till jobbet så fick jag också se att det skulle bli en lugn dag då vi bara hade 9 istället för vanliga 19 barn då det var lite sjukdomar som härjar. Så idag fick barnen själva välja var de ville spendera sin tid ute på förmiddagen, så jag fick med mig 5 barn till skogen där det var helt otroligt skönt. Vi gick till en liten skogsglänta och barnen var igång och lekte från start.

Det glada humöret försvann väl i samma takt som molnen började uppenbara sig på himlen och jag fick uppdatering i budgivning på lägenheten vi vill ha. Budgivningen har från start varit väldigt frustrerande då buden har höjts med 5000kr åt gången vilket känns som löjliga höjningar med tanke på att vi ändå pratar om siffror på över en halv miljon. Vi valde höja budet med 45 000kr på vårt första bud i hopp om att avskräcka någonoch få fart på det hela då vi var övertygade om att den skulle överstiga vårt bud. Mycket riktigt så har buden fortsatt komma, dock med samma meshöjningar från de andra. Nu har den stigit till 675 000kr från 550 000kr... vi har fortfarande en bit kvar till vårt tak som vi kommit överens om men vi börjar båda känna att vi kanske ska sänka det taket då vi trots allt måste totalrenovera lägenheten, vi har räknat på ca 30 000kr i renovering + kostnader för att renovera badrummet, och vi vågar ju inte köpa en för dyr lägenhet med tanke på att det är ganska troligt att priserna snart kommer börja sjunka. Så nu börjar hoppet om att vi ska få lägenheten till ett pris vi är villiga att betala, att sjunka.

Utöver det så fick vi också veta att T inte kommer vara i Lkpg de kommande veckorna som vi först trodde. Lustigt nog så kom nämligen hans nuvarande chef och berättade att de ville hyra honom som konsult från det företag han börjar på under nästa vecka! Så vi hade väl räknat med att vi skulle få bo ihop under ytterligare några veckor, men så verkar det alltså inte bli :(

Sen är jag allmänt trött och har varit det de senaste veckorna. Det finns helt enkelt ingen energi över... Igår gick jag och la mig redan kl 20, låg och läste en timme innan jag gav upp och somnade som en stock. Just nu önskar jag inget annat än att få gå och lägga mig också, men måste hålla mig vaken för tvättstugans skull.

Jag vet inte... förmodligen är det bara insikten om att vi hela tiden kommer en dag närmare söndag, då T tar tåget till Karlstad och vi blir särbos på riktigt. Det känns lite jobbigt att jag ska ut med jobbet på fredag... det ska bli jättekul men samtidigt är det näst sista kvällen tillsammans med T och den hade jag ju så klart helst velat spendera med honom.

Hur som helst... Imorgon är en ny dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: