Hakuna Matata

2011-06-09
19:39:40

...men tänk OM... /S
Insikten om att flytten nu faktiskt bara är två veckor bort (!!!!) har också lett till insikt om att det är hög tid att ta tag i den där tråkiga delen av flytten: att flyttpacka!
Jag har ju packat lite saker sedan tidigare, sådant jag inte saknat och som mest bara ligger i skåpen. Under veckan har jag börjat packa mina kläder och idag tog jag tag i byrån i badrummet men det är inte lätt! Av alla saker jag äger i mitt hem så är det egentligen en oerhört liten del som jag faktiskt använder så egentligen skulle jag kunna packa ner i stort sett allt och bara behålla det som får plats i en stor bag, men när jag nu står här med flyttkartongen i högsta hugg och ska packa ner saker så får jag helt plötsligt för mig att just den DÄR saken kommer jag kanske vilja använda under de här två veckor som återstår... det är kanske inte så troligt, men tänk OM, vad irriterande det skulle vara att ha den nerpackad då! Så har jag tänkt om massor av prylar... nu senast var det min lille necessär full med nagellack som jag var påväg att packa ner då jag inte målat naglarna mer än en gång under det senast året... men då slogs jag av den där tanken... tänk OM!

Jag är verkligen usel på att flyttpacka, det kommer sluta med att jag står här och sliter mitt hår här kvällen innan flytten för att jag har så mycket kvar att packa och städa :p



Ps. Grattis alla ni som tagit studenten idag, blir själv lite nostalgisk! Ds.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: