Hakuna Matata

2011-06-06
20:04:19

Långhelg /S
Tillbaka i Linkan igen då...!
Den här långhelgen har gått jättefort, men varit sååå skön! Mitt val att vänta med att åka till Karlstad först på torsdagen kändes helt rätt, det var så himla skönt att bara få vara hemma och ta det lugnt på onsdagskvällen. Väl i Karlstad så har vi inte haft några som helst planer utan tagit dagarna som dom kommit. Det har varit sol och fint hela helgen, och vi har varit på utflykt till Mariebergsskogen, utflykt med farmor och farfar, utekväll i stan med några glas vin på en härlig uteservering med trevligt sällskap, mycket läsning ute i solen, mycket tid tillsammans med nära och kära, liten tripp till IKEA för att planera inköp till flytten... det har helt enkelt varit en toppenhelg!

Pepsis behandling har även gått bra och jag kan redan se en stor skillnad så det verkar som att schampoonering och pencillinet gör vad det ska vilket känns skönt, det skulle inte kännas kul att behöva byta veterinär mitt i en behandling. Nu blir det ett sista besök på Valla djurklinik på fredag för att kolla upp hur det gått och då ska jag försöka komma ihåg att be om en utskrift på hans journaler.

Nu återstår tre veckor i Linköping och det är dags att komma igång med packningen på allvar. Den här veckan ska jag göra ett seriöst försök att packa ihop mina kläder så att jag kan ta med de när jag åker till Karlstad igen på fredag. För min del är det nämligen så att det är en väldigt liten del av garderoben som jag använder så det mesta kan jag faktiskt packa. Sen ska jag packa ner alla glas som står i vitrinskåpet har jag tänkt. Överväger att försöka att sälja det innan flytten då vi vill byta ut det... Egentligen tycker vi om det men vi vill byta färg, nu vill vi (framför allt jag) ha vita möbler. Men vi får väl se...

Hoppas alla har haft en skön ledighet och en härlig nationaldag!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: