Hakuna Matata

2011-06-28
14:00:04

Karlstadbo på nytt /S
Då var det gjort! på ungefär fyra timmar hann vi både tömma lägenheten på alla våra saker samt städa allt... Det kändes lite konstigt att gå runt i de tomma rummen och veta att man skulle lämna tiden i linköping bakom sig, men samtidigt så himla skönt att ha nått den punkten, att efter den här utdragna flyttprocessen, äntligen få ett avslut!

Att vara inneboende hos sina föräldrar är väl ungefär så kul som jagg trodde att det skulle bli. Jag har ingen som helst koll på var mina saker är då det är kartonger överallt... imorse sprang jag runt som en idiot och försökte hitta en ljus Bh då jag tänkt ha en ljus tröja på min anställningsintervju som jag hade på förmiddagen. Lyckades dock inte hitta någon någonstans?!

På tal om anställningsintervjun så kändes det faktiskt riktigt bra... både för min egen prestation, men även för mitt eventuella blivande arbetslag och miin evenuella blivande chef. Kändes som ett område som inte var rädd för nya idéer, vilket känns väldigt viktigt! Rektorn berättade också en stund in på intervjun att det skulle bli aktuellt att tillsätta 9 förskollärartjänster till i januari i hennes rektorsområde, och jag antar att hon inte hade nämnt dem tjänsterna om jag gjorde en usel intervju?
Nu är det i alla fall bara att invänta svar som kommer att komma tidigast på fredag...

Nu ska jag ta tag i projekt bada vovve innan jag ska göra ett besök på vårdcentralen.

Ha det skönt i solen nu!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: