Hakuna Matata

2011-06-19
12:24:33

En månad kvar /S
Här sitter jag, näst intill nyvaken! Det blev en rejäl sovmorgon för min del idag, men det var ju så himla skönt att höra hur regnet smattrade mot fönstret och veta att man med gott samvete kunde somna om igen.
Nu när jag sitter här med min frukost så insåg jag att det nu bara är en exakt månad kvar innan jag får vakna upp i mitt nya hem på Marieberg, kanske äta sin frukost på en solig balkong, eller mysa till det och tända massor med ljus i vår öppna spis....

Jag längtar så himla mycket! Livet som särbo har verkligen inte varit roligt men samtidigt kom jag till insikten igår att det varit en bra upplevelse för min del åtminstone. Jag och T har varit tillsammans i 9,5 år nu, och vi har varit sambos i 4,5 år. Jag har ju hela tiden varit 100% på mina känslor för honom men jag är också medveten om att man efter en tid tillsammans går in i ett vardagslunk, man börjar ta varandra för givet och man får aldrig riktigt chansen att sakna varandra. Nu har jag haft 3,5 långa månader på mig att sakna honom. Varje kväll har jag saknat honom, och allra mest har jag saknat honom när det är dags att gå och lägga sig och jag har fått ligga och vrida och vända på mig en lång stund innan jag somnar för att jag ligger och tänker på honom. När han torsdag till fredag så somnade jag i stort sett direkt... jag vet inte om det beror på att jag var megatrött efter en dagsutflykt med förskolan eller om det helt enkelt var för att allt var precis som det skulle med honom vid min sida...

Tanken på att få åter få bo under samma tak som honom och Pepsi i i vår nya fina lägenhet i ett område jag tror jag kommer älska, i samma stad som vår stora tjocka släkt, och med sommarstugan med sin härliga miljö och sitt lugn, bara 20 minuter bort, med bästa vännen 4 timmar bort istället för 7,5 h timma bort, känns så underbart bra.

Nu ska jag försöka få en hel del gjort här hemma, packa det sista och ta tag i den  mesta av den städning jag kan göra på förhand. Har också tvätttid i eftermiddag så då ska kläder, filtar, och sofftyg få sig en omgång!




Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: