Hakuna Matata

2011-07-26
23:24:13

Äntligen en solig dag! /S
Idag valde solen att visa sitt rätta jag och dagen bjöd på en solig, varm sommardag med en lätt bris, helt perfekt med andra ord! Vi började vår dag i Ts sommarstuga vid Vänerns strand där vi efter frukost åkte in mot stan för att lämna in bilen på lagning. Den senaste veckan har det nämligen varit väldigt varmt i bilen och till slut insåg vi att vår AC helt hade slutat fungera, så igår lämnade vi in bilen i hopp om att det bara behövdes en påfyllning men diagnosen blev hål på kondensorn, så hela förmiddagen har vi haft bilen bortlämna för att få den bytt. Medan bilen var där så tog vi en promenad hem och inväntade mamma och min moster som skulle komma på fika. Eftersom vädret var kanon övertalade vi dem att åka till Örsholmsbadet med oss för några timmar med bad och sol i väntan på att bilen skulle bli färdig. Det var så skönt att bara ligga och steka i solen och få svalka sig i sjön med jämna mellanrum. Väl hemma igen såg jag dock att min rygg fått betala priset då jag var vääääääldigt röd. Men skönt var det!

Imorgon tvingas vi börja dagen alldeles för tidigt för min smak då det kommer en besiktningsman någon gång mellan kl 8-12 för att kolla på lägenheten. Den här månaden hyr vi nämligen i andra hand innan det från 1 september blir ett förstahands kontrakt. Det känns lite irriterande att de inte kunde ge en liiiite mer preciserad tid då vi dels tvingas gå upp tidigt + att vi inte kan åka hemifrån.

Här på hemmafronten går allt myyyyycket långsamt. En sida av mig vill bara göra färdigt NU, men en annan sida av mig (den starkare sidan) vill ta vara på de lediga dagarna vi har tillsammans. Inte för att vi gjort något särskilt, men bara en sådan sak som att få sitta i soffan tillsammans och mysa framför TVn känns underbart efter att inte ha fått bo ihop sedan i mars, och sedan få bo ihop hos sina föräldrar i tre veckor. Det har också blivit lite tid vid stranden, i affärer, på sjön, i stugan etc. Nu är alla fall alla möbler inköpta och på plats så nu KAN vi packa upp det sista egentligen. Det är bara lite skruvande och fixande i köket som ska ordnas innan verktygslådan kan ställas bort. Jag  har dock hört att vädret ska bli sämre mot helgen vi tar vara på de fina dagarna och sparar plockandet här hemma till de sämre. Om besiktningsmannen dyker upp sent imorgon har vi ju dessutom några timmar imorgon bitti att fixa.

T är nu inne på sin andra av tre semesterveckor och semesterstressen börjar komma krypande. Vi har ju inte gjort några större utflykter som sagt så det är väl något vi vill ta tag i. Med tanke på att jag bara fick 350kr i lön den här månaden(!!!!!!) så lär det inte bli en varken dyr eller lång resa men det enda som behövs för att det ska kännas som semster för min del är egentligen ett miljöombyte över natten. Så vi får se vad det blir, kanske 1.2 nätter i en campingstuga på kusten. Någon natt i tält på nåt mysigt ställe, hotellnatt i någon stad... Vi får se helt enkelt!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: