Hakuna Matata

2011-02-15
15:54:27

Tandsanering! /S
Idag var det dags för lilla Pepsi att spendera några timmar på Valla Djurklinink för att få sina tänder rengjorde. T tog en promenad dit imorse och jag fick hämta honom med bilen på eftermiddagen. Skönt nog så hade det inte varit så farligt och inga tänder behövde dras så slutnotan hamnade på 2500kr.
Sen fick jag sitta och invänta min lille goding som till slut kom insläntrandes tillsammans med en sköterska. Jag trodde han skulle bli överlycklig men han var väl lite för groggy för det för han viftade bara lite försiktigt på svansen. Väl i bilen så somnade han direkt (som vanligt) och när vi väl var hemma så sov han så djupt att jag knappt fick honom ur sin bur, han totalvägrade. Väl inne så verkade han bli överlycklig över att få se sin bädd för han sprang dit med täcket kvar på och bara kastade sig ner. Nu ligger han och snarkar och sover och enligt sköterskan så kunde han vara påverkad av narkosen i ett dygn. Men men, nu är det gjort och tänderna var i fint skick!

Fick med oss papper hem på hur man ska borsta tänderna på en hund. Det är inget jag brytt mig om att göra förut, får väl se om det är något vi kommer börja med nu eller ej.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: