Hakuna Matata

2011-02-09
12:56:19

Solen skiner och jag mår... /S
....bra!!!

Inget mer illamående, ingen mer frossa!! Jag mådde hyfsat bra redan igår kväll, men inatt fick jag sova ostört och imorse när jag vaknade så vaknade jag utan att känna mig illamående! T är också hemma idag och mår också bra, idag är man väl mest hemma för att inte riskera att smitta kollegorna. Men imorgon blir det jobb igen!

Eftersom vi båda mår bra och endast känner oss lite sega, så har vi kört projekt storstädning här hemma. Solen skiner och helt plötsligt inser man ju hur skitiga fönstren är, så nu är de nyputsade både på insidan och utsidan. Gardinerna i köket är bytta mot några ljusare, alla blommor har fått en dusch för att bli av med dammet, sängkläderna är bytta, badrum och kök är städat, alla hyllor är dammade, alla ljuslyktor är diskade och nu snart ska jag ta tag i dammsugning och moppning. Det känns alltid extra skönt att städa efter att man varit sjuk, känns som att man städar bort alla baciller.

I övrigt så har det hänt något mer under gårdagen då T tackade ja till ett jobberbjudande han fått från ett företag i Karlstad, nu inväntar han bara kontraktet så att det kan skrivas under innan han säger upp sig på sitt nuvarande jobb. Det känns jättekul samtidigt som jag fick lite ångestkänslor då det också innebär att vi blir särbo om en månad och jag kommer få bo här ensam i ca 3 månader. Vi har ju varit särbos förut men det var ju innan vi varit sambos. Jag har faktiskt aldrig bott ensam!
När jag flyttade hemifrån så flyttade jag ju in i en fyra tillsammans med två andra tjejer, och när jag skaffade min första egna lägenhet, en etta så dröjde det bara en vecka innan T flyttade in, och sedan har det ju varit han och jag hela tiden...

Sen får vi se hur vi ska lösa det med Pepsi, kanske måste han också vara i Karlstad med T då vi har lättare att lösa lunchrastning där om nu inte Pepsis nuvarande dagmatte kan tänka sig att ha honom varje dag. Jag ska prata med henne imorgon så håll tummarna för att hon vill/kan ha honom så jag åtminstone får lite sällskap här hemma!!

Nu är det dags att ta tag i det sista av städningen innan jag ska städa mig själv (duscha!)!

Ha en skön dag mina vänner!

Tönsberg, 1/1 2011


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: