Hakuna Matata

2011-12-15
14:46:23

Sjuk igen! /S
Idag är jag hemma.
Jag har en sömnlös natt bakom mig på grund av en mage som inte var så snäll. Jag har ingen aning om vad det berodde på men hela kvällen och natten var det som att det brände i magen och jag var lätt illamående vilket gjorde att jag aldrig lyckades somna till så när morgonen kom hade jag dessutom en exploderande huvudvärk på grund av sömnbristen - och med tanke på att jag skulle jobba till 18.30 ikväll så insåg jag ganska snart att det inte var någon idé att ens försöka orka mig igenom en arbetsdag.

Det enda som känns nu är bristen på sömn och att min förkylning har fått chansen att blomma ut ytterligare så det har inte blivit många knop här hemma under dagen - konstigt nog har dagen gått väldigt fort!

Nu ska jag fixa något att äta innan jag tar tag i torsdagstraditionen med att städa inför helgen. Sedan ska jag invänta min sambo och hoppas på att vi kan åka och köpa en julgran som vi kan klä i helgen. Jag hade tänkt att man kan ställa den på vinden två dygn så den får en chans att vänja sig vid klimatskillnaden och inte tappa alla barr direkt!

Det där med att klä granen verkar vara olika i alla familjer. T vill inte klä granen förrän dagen innan julafton och jag vill klä den en vecka innan för att bygga upp julkänslorna... Här hemma kommer det i alla fall sluta med att jag får igenom min vilja ;)

http://www.christmastreedecor.net/wp-content/uploads/2009/01/christmas-tree.jpg


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: